Noodkreet: hulp gezocht voor de oppasdienst

Iedere zondag kunnen kinderen van 0 tot ongeveer 5 jaar gezellig spelen in de Gele Kamer. We hebben genoeg speelgoed, boekjes en puzzels waarmee de kinderen heerlijk bezig kunnen zijn. En zo kunnen hun ouders rustig naar de kerkdienst gaan.

Helaas wordt de groep oppassers nu zo klein dat het steeds moeilijker wordt om het rooster rondte krijgen. Om de oppasdienst te blijven houden zijn we zeer dringend op zoek naar mensen die ons willen helpen. Dus papa’s mama’s, opa’s oma’s, tieners en alle anderen, geef je op om mee te draaien met de oppasdienst. Hoe meer mensen we hebben hoe minder vaak je aan deOppasdienst RBK beurt bent.

Je kunt je opgeven bij Toos, tel. 035-6211527, e-mail tveijk@s4all.nl, of bij Jennette, tel. 035-6280444 of 06-14710416, email jennette.mol@kpnmail.nl

Geplaatst in Actueel, jeugd