Leve het leven – project kinderdienst

We zijn al een aantal zondagen samen op reis en hebben met de kinderen in de kinderdienst al 40 stenen beschilderd – symbool van de veertigdagentijd – , een gebedsdobbelsteen gemaakt, een boom voorzien van vruchten en waterkers gezaaid. Begint het al te groeien, te bloeien en lekker te ruiken?

We hebben met de dominee voor of in de tent gezeten, een bijzondere beleving! We hebben verhalen gehoord over Mozes en Jezus in de woestijn, op de berg waar Mozes en Elia samen kwamen bij Jezus en zijn volgelingen, en over geduld in de tuin gesproken.IMG_3903 (2)

We kijken uit naar nog meer mooie kinderdiensten. Elke week maken de kinderen iets dat bij bij de lezing en het thema van die zondag past en bij terugkomst in de kerk bij de tent wordt gelegd. Na Pasen kunnen de kinderen dit mee naar huis nemen.

Wie komt nog eens een kijkje nemen in de tent?

Geplaatst in jeugd