Pakistaanse dominee bezoekt Regenboogkerk

In de dienst van zondag 24 maart was ds. Qaisar Julius uit Pakistan te gast. Dominee Julius werkt in Pakistan voor het Open Theologisch Seminarie (OTS). Die organisatie verzorgt opleidingen en trainingen over het christelijk geloof aan de christelijke minderheid in Pakistan, met name ook voor jongeren.

Dominee Julius ging tijdens de dienst in gesprek met de kinderen om te vertellen over de kerk in Pakistan en vragen te beantwoorden. Hij vertelde over hoe kinderen deelnemen aan de kerkdienst en hoe druk bezocht de diensten over het algemeen zijn in Pakistan. Een dienst in Pakistan wordt gemiddeld bezocht door 400 of 500 mensen en zeker 80 tot 90 kinderen. PHOTO-2019-03-25-09-25-56 (2)Dominee Julius sloot het gesprek af door op te merken dat hoewel we ver van elkaar af wonen en we er misschien anders uitzien, we allemaal verbonden zijn in het woord van Jezus Christus en het licht van God. Tot slot bad Dominee Julius het Onze Vader in het Urdu, de taal die in Pakistan gesproken wordt.

De gemeente van de Regenboogkerk bedankt dominee Julius hartelijk voor deze mooie ontmoeting, en wenst hem veel geluk bij zijn verdere bezoek aan Nederland!

Geplaatst in Actueel, Fotoreportage