Woonruimte gezocht, klushulp aangeboden

Een echtpaar uit de Dominicaanse Republiek, Rosa en Juan, zoekt woonruimte in Hilversum of omgeving, huur rond € 500,–. Een gemeubileerde kamer met eigen kookgelegenheid, en met wat privacy, zou fijn zijn. Het echtpaar woont nu tijdelijk in bij een gemeentelid.

Rosa is 45 jaar, komt van de Canarische eilanden en heeft de Spaanse nationaliteit. Sinds maart 2018 heeft zij een baan bij een hotel in Amsterdam. Juan, 52 jaar, heeft de Dominicaanse nationaliteit. Zij zijn 2 jaar geleden getrouwd. Haar man is hier nu met een toeristenvisum en mag tot 25 juni blijven. Zij zijn bezig om hun Dominicaanse huwelijk hier te legaliseren, daarna kan hij via hun huwelijk een verblijfsstatus krijgen. De vrouw mag zich vestigen in Nederland omdat zij de Spaanse nationaliteit heeft.

Juan wil zich graag nuttig maken voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Hij is elektricien, kan allerlei bouwklussen doen, maar ook kleine klusjes in de tuin of in huis.

Weet u iets voor hen, stuur dan een mail naar karindebruijn@hotmail.com

Geplaatst in Actueel