Inzamelingsactie Voedselbank

Twaalf gemeenteleden hebben zaterdag 6 april tussen 10 en 16 uur in de Albert Heijn aan de Langestraat producten ingezameld voor de voedselbank. Een groot deel van de dag werden zij ondersteund door Sharon, die bij de Voedselbank haar ‘maatschappelijke stage’ voor school loopt. Leuk voor de inzamelaars dat ze er de hele dag bij was!
Er zijn in totaal 38 grote kratten gevuld en met dit resultaat is men heel tevreden! Naast het flyeren, aannemen en inpakken van de producten, is het ook een mooie ervaring geweest om dit als groep samen te doen. Ook in de ontmoeting met bezoekers van Albert Heijn waren mooie ervaringen; mensen gaven leuke reacties, kwamen gemeenteleden bedanken dat ze dit deden, of waren nieuwsgierig naar de beweegredenen. Natuurlijk kwam het ook vaak voor dat mensen niet wilden bijdragen of niet geïnteresseerd waren, maar vooral de positieve reacties blijven toch het meeste bij!

In de Gooi- en Eembode van 11 april is een verslag (met foto) te lezen:  https://www.gooieneembode.nl//reader/137554/127048/kratten-vol-met-thee-soep-en-zeep-voor-de-voedselbank

Geplaatst in Actueel, Fotoreportage