Aandacht helpt

Diaconaal Platform “Aandacht Helpt” zoekt:

  • Per direct een buddy voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Het doel van het buddy-project is om de statushouder te laten participeren in de buurt en het netwerk van de statushouder op te bouwen. Als buddy spreek je 1x per week met de statushouder af om iets gezelligs te gaan doen, zoals: Een bezoekje aan de markt, boeken uitzoeken in de bibliotheek, een kopje koffie drinken met de buren, of samen naar een buurthuis gaan.
  • Klussers voor een klusteam dat statushouders kan helpen bij de verhuizing of vlak na de verhuizing. Statushouders moeten in twee weken tijd vanuit het AZC naar hun woning in Hilversum verhuizen. Als klusteam zou je kunnen helpen bij het verhuizen, spullen ophalen, schilderen, vloer leggen, meubels in elkaar zetten, lampen ophangen, aansluiten van het internet en een modem, enz.

Wij werken samen met  de Stichting VluchtelingenWerk Midden-Nederland, locatie Hilversum. Heb je interesse, stuur een mail naar moc.l1508463272iamg@1508463272tpleh1508463272thcad1508463272naa1508463272 met je telefoonnummer en er wordt contact met je opgenomen.

Rita Wiewel, Office Manager

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
Geplaatst in voorpagina