Afscheidnemende en nieuwe ambtsdragers

Op zondag 24 september nemen we afscheid van twee ambtsdragers: Alie Koopmans stopt als ouderling in sectie 2 en Leida van den Berg als voorzitter van de diaconie.

Hartelijk dank voor alles wat jullie hebben gedaan voor de Regenboogkerk!

Bevestigd worden Hennie Bikker als ouderling in sectie 2, Esther en Wouter Sluis-Thiescheffer als jeugdouderling en Peter Bras, Arja Haak en Liesbeth Wouters als diaken. Liesbeth Wouters kan 24 Bevestiging Liesbeth Wouters (Small)september niet aanwezig zijn, zij is op 30 juli bevestigd.

Met deze nieuwe ambtsdragers zijn alle functies weer ingevuld! Wij zijn dankbaar dat we ons, samen met alle gemeenteleden, geroepen mogen voelen om vorm en inhoud aan de kerk van Christus in Hilversum te geven.

Hans Zwagemaker, voorzitter kerkenraad

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
Geplaatst in voorpagina