Gedoopt

In de dienst van 12 november is de heilige doop bediend  aan Kiki Alina Victoria, dochter van Oliver en Olga Trier, zusje van Moritz en Olivia, aan Fedde Mart, zoon van Edwin en Rita Bongers, broertje van Robbe en Jorrit, en aan Lize Amélie, dochter van Sander en Sanne Kroon.

De dienst had als thema: De mantel van Sint Maarten. Sint Maarten was de eerste mantelzorger. Hij deelde zijn mantel spontaan in twee stukken en gaf de helft aan een bedelaar. In die geest willen wij in de gemeente van Christus ook naar elkaar omzien, jong en oud. Wij zijn als wijkgemeente Regenboogkerk heel blij met deze nieuwe kinderen.

MB_02881 (Small) MB_02894 (Small) MB_02911 (Small) MB_02931 (Small) MB_02935 (Small)

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
Geplaatst in Fotoreportage, voorpagina