Bezorgers gezocht!

Na ruim 30 jaar(!) diverse bladen voor de kerk te hebben rondgebracht, wil Han van Baalen graag het stokje overdragen aan een jongere lichting. Hij roept u daarom op dit ‘sportieve’ en zeer belangrijke werk serieus in overweging te nemen.

Kerkbrink
Kerkbrink komt 11 x per jaar uit. Han bezorgt het blad in de wijk ‘Trompenberg’ op 40 adressen. Er is een regeling voor een kleine vergoeding van € 0,12 per blad. De bladen worden op vrijdagmiddag van het distributieadres afgehaald en vóór zaterdag 12.00 uur bezorgd. Een klus van ongeveer anderhalf uur per keer. Misschien een leuke bijverdienste voor een scholier?

Nieuwsbrief
De Nieuwsbrief wordt bezorgd bij gemeenteleden die geen computer hebben. Deze komt 1 x per 14 dagen op donderdag uit. Momenteel worden er vijftien exemplaren rond gebracht. Omdat de adressen verspreid over Hilversum liggen, zou het fijn zijn wanneer dit door meerdere personen gedaan kan worden.

Zondagsbrief
De zondagsbrief (liturgie) wordt naar 15 gemeenteleden gebracht die niet meer de mogelijkheid hebben naar de kerk te komen en daarom de dienst thuis volgen. Ook dit zou door meerdere personen gedaan kunnen worden.

Informatie
Wanneer je interesse hebt of meer informatie wil, Han hoort het  graag. Hij is te bereiken via 035-6214953 of j.van.baalen@kpnmail.nl
Voor het rondbrengen van de nieuwsbrief kunt u zich aanmelden lily.fraanje@gmail.com

Vele handen maken het werk licht, daarom hopen wij op veel reacties.  Ook aanmeldingen van jongeren zijn zeer welkom!  

Geplaatst in voorpagina