Gastgezin gezocht

Stichting Takecarebnb is een organisatie die statushouders en gastgezinnen bij elkaar brengt. Ondanks dat statushouders te horen hebben gekregen dat ze in Nederland mogen blijven, moeten ze helaas nog vaak in AZC’s verblijven.

Zo ook Dawood uit Afghanistan, een rustige, bijna verlegen jongeman van 24 jaar, die al sinds 2009 in verschillende asielzoekerscentra woont en goed Nederlands spreekt. Sinds augustus vorig jaar heeft hij zijn verblijfsvergunning. Hij wil graag een MBO bouw-opleiding doen aan het ROC in Hilversum. Hij is christen en zou graag met iemand mee gaan naar de activiteiten in de kerk. Stichting Takecarebnb zoekt daarom voor hem een gezin in of rondom Hilversum waar hij zou kunnen logeren voor een periode van maximaal drie maanden.

Voor een video van Takecarebnb zie https://www.youtube.com/watch?v=5OCrxI9QUEs
Tel.  06-11184409, www.takecarebnb.com,  facebook.com/takecarebnb

Takecarebnb is altijd op zoek naar gastgezinnen in de Randstad die een statushouder bij hen thuis willen laten logeren voor een periode van drie maanden. Bent of kent u iemand die een kamer over heeft? Aanmelden kan via http://www.takecarebnb.com/gastgezin/

Geplaatst in voorpagina