Even voorstellen…

Ik schrijf dit vanuit de Morgensterkerk, op mijn nieuwe werkplek. Vandaag, 16 april, ben ik begonnen als jeugdwerker voor de Protestantse Kerken in Hilversum. Ik had veel zin om te beginnen omdat ik de sfeer in Hilversum erg fijn vind. Zo op mijn eerste werkdag voelt het al vertrouwd.

Er is veel om te ontdekken de komende weken: het jeugdwerk in alle kerken, jongeren, jeugdleiding, kosters, gemeenteleden, kerkenraden en nog meer sfeer proeven. De komende weken zal ik kerkdiensten bezoeken en jeugdactiviteiten om zoveel mogelijk te leren kennen.

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik met mijn twee kinderen thuis aan het spelen. Daarnaast doe ik een studie, namelijk de premaster Theologie aan de PthU. Als ik me dan nog verveel luister ik graag muziek, lees boeken, kijk documentaires of series. Ook ga ik graag naar dansvoorstellingen of concerten of spreek ik af met vrienden. Meestal heeft de week te weinig uren voor alles wat ik wil, maar ik geloof dat ik daar niet de enige in ben.

Voorlopig ben ik te bereiken via rjapenga@hotmail.com.

Hartelijke groet,

Renate Japenga

 

Geplaatst in voorpagina