Wandelen met….

Waar zingen de vogels holderadio en dansen de vlinders eldoradio tussen eierschaalkunst?

“Iedere seconde dat we leven is een nieuw en uniek moment van het universum”, aldus Pablo Casal.
Op 26 mei beleefden wij met onze wandelgroep héél wat seconden die je beslist uniek mag noemen. Wij hadden onze bestemming bereikt in een tuin waar de vogels holderadio zingen en de vlinders eldoradio dansen. En Sonja Bernd’t bleek haar bestemming te hebben bereikt in de overtocht van ‘zangkunst naar eierschaalkunst’.

Wij werden door twee lieve mensen  geweldig gastvrij ontvangen: koffie, pepermuntthee, taart, noten, bladerdeegkoek, wat een verwennerij! Bijgekomen van de tocht over de hei vielen wij van de ene verbazing in de andere. Een walhalla aan verrukkelijke schoonheid en kleurrijke oogstrelingen. Zoveel moois was er te zien in de vitrines! Eerst de vitrines met zelfgemaakte sieraden, oh zo prachtig! Dan de vitrines met de eierschaalkunst. Nooit geweten, dat eierschalen kunnen dienen voor zulke grootse kunstwerken in het klein! Tenslotte de vitrine met de schelpen.

We vertrokken en deze twee hartverwarmende mensen bleven op straat staan zwaaien tot wij de hoek om waren.

Dank aan Sonja en Donald! Dank ook aan  Flora en Conny, die ons deze wonderschone seconden op één dag in ons leven hebben mogelijk gemaakt.

Geplaatst in voorpagina