Gratis vakantiemidweek voor 100 eenzame ouderen

In 2017 heeft het Vakantiebureau.nl dankzij de hulp van betrokken kerkelijke gemeenten vele eenzame ouderen blij kunnen maken met een volledig verzorgde midweek op een RCN-Vakantiepark. Door het grote succes van afgelopen jaar wordt de actie in 2018 herhaald: aan 100 eenzame ouderen wordt een gratis vakantiemidweek aangeboden!

Groepen
Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 december 2018 kunnen groepen ouderen op vakantie in bungalowpark de Noordster in Dwingeloo (Drenthe). De midweek is bedoeld voor mobiele ouderen die niet meer op vakantie gaan, in het dagelijks leven weinig aanspraak en/of weinig financiële middelen hebben en het daarom zo verdienen er eens lekker tussenuit te gaan!

Deelnemers kunnen kosteloos genieten van een heerlijke midweek inclusief ontbijt, lunch, diner en diverse leuke activiteiten. Men verblijft met een groepje van vier senioren en een begeleider in een 6-persoons vakantiewoning. Bij het samenstellen van een groep kunt u denken aan een aantal deelnemers van de seniorenochtend of deelnemers van de ouderensoos in het buurthuis of juist die ouderen die weinig zichtbaar zijn. In principe is het de bedoeling dat elke groep een eigen begeleider meeneemt. Voor ondersteuning bij het programma zijn vrijwilligers van RCN en Hetvakantiebureau.nl aanwezig.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 20 september 2018 aanmelden met behulp van het  aanmeldingsformulier. De aanmeldingen die voldoen aan de voorwaarden (genoemd op het aanmeldingsformulier) worden n.a.v. de motivatie en op volgorde van binnenkomst behandeld.
U kunt het ingevulde aanmeldingsformulier opsturen naar Jet Habermehl, jhabermehl@hetvakantiebureau.nl, Postbus 264, 3940 AG Doorn, tel. 0343-74 58 96.

Individuele deelname
Er zijn dit jaar ook enkele plekken voor individuele deelname. Kent u iemand die hier gebruik van wil maken geef hem/haar dan zo snel mogelijk op, middels het individuele aanmeldingsformulier.

N.B. Omdat de bungalows niet zijn aangepast is het van belang dat de vakantiegasten goed ter been zijn.

Filmpje
Voor het voorlopige programma en een mooi filmpje van het afgelopen jaar, kijk op rcn.nl/ouderenmidweek. Omdat we graag weer andere ouderen blij maken met deze midweek, kunnen deelnemers van het afgelopen jaar zich niet opnieuw aanmelden.

Hetvakantiebureau.nl
Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties voor mensen voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is en ontvangt financiële steun van Kerk in Actie.
Wilt u meer informatie over de andere mogelijkheden? Kijk dan ook eens op de website.

Geplaatst in Actueel