Een frisse start

20180916_103111 (Klein)

Zoals gevraagd door de voorbereidingscommissie waren de gemeenteleden op 16 september in groten getale naar de Regenboogkerk gekomen voor de start van het seizoen. De workshops werden goed bezocht en het mooie weer zorgde ervoor dat ook de workshops buiten, zoals de fietstocht langs monumenten, de speurtocht voor de kinderen en het labyrint, goed uitgevoerd konden worden.

Nieuwe ambtsdragers
In een mooie en ingetogen dienst werden de nieuwe ambtsdragers Gea Roozendaal, Adrienne Zeilstra en Michael de Jong bevestigd. Na gezegend te zijn ontvingen zij een rode roos als teken van inspiratie van de Heilige Geest voor hun ambtswerk. Van de kinderen ontvingen zij een wandelstok met goede wensen, dit naar aanleiding van het jaarthema: Pelgrimeren voor gerechtigheid en vrede. We wensen hen een goede en gezegende ambtsperiode toe.
De aftredende ouderlingen en diaken werden met een bos bloemen bedankt voor hun werk.

Bekijk de foto’s hier.

Geplaatst in Fotoreportage