Geslaagd jubileumconcert Ottoni

Op zondag 21 oktober jl. gaf het koperkwartet OTTONI (Italiaans voor kopergroep in een symfonieorkest) hun jubileumconcert (25 jaar) in de Regenboogkerk. Medewerking werd verleend door de organist Wybe Kooijmans.

De toehoorders konden niet alleen genieten van muziek uit de 17e eeuw, maar ook van muziek uit 2018. Voor hun jubileum heeft Willem Boogman het muziekstuk ‘The road to here’ geschreven, een eigentijds stuk voor koperkwartet en orgel. Deze compositie beleefde deze middag een wereldpremière.

Alle werken werden prachtig vertolkt, waarbij opgemerkt mag worden dat het orgel heel erg mooi mengde met de klank van OTTONI.

Het was een geslaagd jubileumconcert. De wijkgemeente van de Regenboogkerk feliciteert Ottoni, bestaande uit Peter Leydekkers, (trompet), Hans van Eijk, (trompet), Bart Brinksma, (hoorn) en Ariadne ‘Akki’ Haak, (trombone) van harte!

Geplaatst in Fotoreportage