De wijkgemeente Regenboogkerk is op allerlei manieren actief. Hier een kort overzicht. Voor vragen verwijzen we u naar de mogelijkheid een berichtje achter te laten op de contactpagina.

MvdB 10-13025Omzien naar elkaar
We voelen ons een gemeenschap en daar geven we onder andere vorm aan in het pastoraat. De wijk is in een aantal secties ingedeeld, iedere sectie heeft een team van pastoraat medewerkers. Onder leiding van de ouderling wordt zo invulling gegeven in het omzien naar elkaar.

Diaconaat
De diakenen van de Regenboogkerk zijn actief bezig met het verlichten van zorgen voor mensen die het nodig hebben. Dat gebeurd zowel in de wijk als via projecten in binnen en buitenland.

Ontmoeting
Naast de gebruikelijke ontmoetingsmomenten, zoals catechese, sectieavonden, gesprekskringen, zijn er ook diverse activiteiten die met name bestemd zijn voor mensen die niet (zo vaak meer) in de kerk komen. Bijvoorbeeld pelgrimerend ‘Wandelen met…’ en de basiscursus Bijbellezen. Op dinsdagochtend is de kerk open voor ontmoeting bij een kopje koffie en ook staan er weer mooie concerten in onze Regenboogkerk op het programma.

Exposities
De Regenboogkerk is een prachtige plek om van kunst te genieten. De expositiecommissie zorgt er voor dat er iedere paar maanden een nieuwe tentoonstelling aan de muur hangt en in de vitrine staat in de grote zaal. De exposities zijn te bezoeken op dinsdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur en op zondag na de kerkdienst tot ongeveer 12:30 uur.
Meer informatie leest u op de expositiepagina.