De Protestantse Kerk in Nederland adviseert kerkelijke gemeentes om kerkdiensten waarbij meer dan honderd mensen aanwezig zijn, in ieder geval tot en met 31 maart af te lasten.

Het moderamen van onze wijkgemeente heeft hierover het volgende besluit genomen:
De kerkdeur is zondag gesloten, de kerkdiensten gaan echter wel door. U zult de dienst op internet kunnen volgen via onderstaande link.

Wij realiseren ons de zwaarte van dit besluit en dat deze tijd moeilijk voor u is. Wij hopen echter dat we als wijkgemeente met deze oplossing tijdens de erediensten van komende zondagen ons met elkaar verbonden weten. Maar laten we ons niet beperken tot de zondagen, mail en bel elkaar wat vaker, met name de wat oudere gemeenteleden onder ons, die het nu met minder sociale contacten moeten doen.
Wij wensen u Gods zegen en alle kracht.
Namens het Moderamen, Lily Fraanje, scriba

Informatie over de dienst vindt u op http://www.regenboogkerkhilversum.nl/categorie/komende-kerkdiensten/.
De liturgie vindt u hier, maar ook onder de gegevens over de kerkdienst.

Kijk en luister naar de kerkdienst van 15 maart via deze link.
Instructie: Door op bovenstaande link te klikken, komt u op onze pagina bij Kerkdienstgemist en ziet u een grote afbeelding met ‘Nu live’.
Als u op het driehoekje klikt wordt de verbinding gemaakt. Als u rechts onderin dat beeld op het vierkantje klikt krijgt u vol beeld. Een paar opmerkingen:

  • Wij zullen de camera zondag vanaf 9.30 uur aan hebben staan zodat u rustig de tijd heeft om de verbinding te maken.
  • We zijn op deze manier erg afhankelijk van techniek, zowel in de kerk als bij de provider Kerdienstgemist en ook bij u thuis. Dat maakt de verbinding kwetsbaar en we hopen dat het allemaal goed verloopt.
  • Veel kerken zullen hun dienst op deze manier aanbieden en er zullen veel meer mensen kijken dan normaal. De provider Kerdienstgemist doet voorbereidingen  om alles soepel te laten verlopen, maar het is mogelijk dat u toch problemen ondervindt.

U kunt de dienst dan altijd later terugkijken.

  • U kunt echter niet de diensten van afgelopen zondag en eerdere zondagen terugkijken, deze blijven vanwege privacy alleen zichtbaar voor mensen met een inlogcode.
  • Mannes van der Burg is zondag vanaf 9.30 uur bereikbaar onder het telefoonnummer van de kerk 035-6245047, om zo nodig hulp te bieden. Bellen is uiteraard maar beperkt mogelijk dus bel alleen als het echt nodig is!