Zowel Jesaja de profeet als de engel Gabriël wijzen op een hoopvol teken: de geboorte van een kind, dat de toekomst opent.

De mooiste kerstliederen getuigen van die hoop. Wie naar de kerk komt, zingt ze mee in hoofd en hart. Wie thuis de viering volgt, kan hardop instemmen met het koor van engelen en mensen.

Thema: Een hoopvol teken in bange tijden
Voorganger: ds. Heleen Weimar
Ambtsdragers: Gea Rozenberg en Hans van Eijk
Lezingen: Jesaja 7: 10-17, Micha 5: 1-4, Lucas 2: 1-7, Lucas 2: 8-14
Liederen: Lied 433, Lied 458, Lied 483, Het liefste lied II-9: 1, 2, 3, 7 en 8, Lied 498: 1, 2, 4 en 5, Het liefste lied II-27, Lied 477: 1, 2, 4 en 5, Lied 368c, Lied 481, Lied 430: a en c
Muziek: Ies Nijman, orgel; vier zangers o.l.v. Arno Rog
Ontvangst: Leden van sectie 1
Bijzonderheden: Afbeelding: Maria met kind, Marc Chagall, Sarrebourg
Klik hier om de liturgie te downloaden

Reserveren
U kunt een plaats in de kerk reserveren via ‘Reservering kerkdienst‘. Het aantal toegestane kerkbezoekers is teruggebracht naar maximaal 30 personen. Tot nu toe zijn er ondanks het beperkt aantal mensen in de dienst altijd nog onbezette plaatsen over. U kunt dus gerust reserveren. Mocht u anderen een plaatsje gunnen, reserveer dan vanaf vrijdag, dan hebben anderen voldoende tijd gehad.

Voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar zijn er twee aparte protocollen:
Protocol kinderen van 0-4 jaar die naar de oppasdienst gaan,
Protocol kinderen van 4-12 jaar die naar de kinderdienst gaan.

Om u op weg te helpen bij het reserveren van een plaats in een kerkdienst staat er een instructiefilmpje op onze website. Dit is via de volgende linken te bekijken:
Instructievideo voor computer of tablet
Instructievideo voor smartphone
Heeft u moeite met reserveren of heeft u geen computer, neemt u dan contact op met uw ouderling of één van de medewerkers uit uw sectie. Zij reserveren graag voor u. Hun gegevens staan achter in het wijkgidsje, waar u ook kunt vinden in welke sectie u woont.

Online meevieren
U kunt de kerkdienst online meevieren via onze pagina ‘Kijk en luister mee‘. De kerkdienst is voor iedereen toegankelijk en zal na een week worden verwijderd.