Dit jaar bestaat de Bethlehemkerk 60 – en de gemeente Hilversum 600 jaar. Naar aanleiding hiervan is er vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in de Bethlehemkerk het theaterevent ‘Kunst met een grote K’.

Vanwege haar zestigjarig jubileum krijgt de Bethlehemkerk een groot schilderij aangeboden door de gemeente Hilversum. Nou ja, dat is te zeggen, de gemeente krijgt het ook cadeau, maar ze betalen er zelf aan mee. Net als de kerk trouwens. Snapt u het nog? Deze boeiende constructie is bedacht door een groep rijke mensen die er zelf geen cent aan wilden uitgeven. Sterker nog: ze zouden er wel wat aan willen verdienen.

Cabaretier Robbert Jan Proos schreef speciaal voor de Bethlehemkerk een lekker gekke interactieve theatervoorstelling en bracht een groep ervaren theatermakers bij elkaar die staan te popelen om deze heerlijke show voor u op te voeren. Voor de speciale prijs van €19,63 (het jaar waarin de kerk werd opgericht) kunt u de avond meebeleven. De prijs is inclusief twee rondes hapjes en drie rondes drankjes. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en om te reserveren klikt u hier. Koop snel kaarten, want de kaartverkoop is gestart en het loopt al hard!