Dinsdagmorgen 16 april van 10.30 tot 12.30 uur zijn de leden van de sectie 1 en 2 van harte uitgenodigd voor een ontmoeting bij koffie/thee en iets lekkers ten huize van Trudy en Henk Fijn van Draat, Ceintuurbaan 3. Het gespreksthema van deze morgen is Op weg naar een nieuw tijdperk, nieuwe kansen voor de kerk?!’

Bij dit thema laten we ons inspireren door het boek van de Tjechische schrijver Tomàs Halìk ‘De namiddag van het christendom – op weg naar een nieuw tijdperk’. Een prachtig boek met een titel, die nieuwsgierig maakt. Halík legt de vinger op de zere plekken van onze tijd en daar hoort ook zeker de zeer kwetsbare positie van kerk en geloof bij. Dat is op zich geen nieuw gezichtspunt maar uit alles wat Halík schrijft spreekt de toon van hoop en werkt hij zijn visie op een profetische manier uit.

Op deze ontmoetingsmorgen willen we naar aanleiding van dit boek met elkaar van gedachten wisselen. Onze wijkpredikant Heleen Weimar zal het gesprek leiden. Het boek is een echte aanrader, maar een korte samenvatting ervan van de hand van Marianne van Gilst, kunt u opvragen via marian.vangilst@gmail.com of 06-10860626.

Aanmelden liefst vóór 5 april bij Hennie Bikker, via h.baasbikker@gmail.com of tel. 035-6832342.
Neemt u, zo u wilt, iemand mee! Hopelijk tot ziens op 16 april!​