Wat is het toekomstplan van de Protestantse gemeente Hilversum?
Geen dik plan. Maar wel een plan boordevol ideeën voor de toekomst van de Protestantse gemeente in Hilversum (PgH).

Informatiesessies
Wilt u hier meer over weten, dan kunt u meedoen met de informatiesessies over het Beleidsplan 2020 en verder.
Voor elk van de prioriteiten genoemd in het beleidsplan zijn er twee sessies, namelijk via Zoom of via telefoongesprekken. Aan elk van de sessies neemt een deskundige deel die achtergronden schetst en vragen van deelnemers beantwoordt. De data van de sessies en hoe u zich kan aanmelden vindt u op www.pknhilversum.nl/beleidsplan-pgh/.

Vragenlijst
Naast de data van de sessies en het beleidsplan vindt u hier ook de vragenlijst die de Algemene Kerkenraad voorlegde aan de wijkkerkenraden en het kernteam van Vitamine G. Deze vragen zijn gericht op het maken van keuzes binnen de prioriteiten van het beleidsplan.
De wijkkerkenraad betrekt graag uw mening hierbij en vraagt u om van dié prioriteiten die u belangrijk vindt en waarover u een duidelijke mening heeft, de vragen te beantwoorden. Uw antwoorden kunt u tot 31 januari mailen naar scriba@regenboogkerkhilversum.nl.

De kerkenraad heeft zich in de kerkenraadsvergadering van 26 november over de vragen gebogen. Uw antwoorden en de uitkomsten uit genoemde kerkenraadsvergadering worden samengevoegd in één document dat uiterlijk 1 maart naar de Algemene Kerkenraad gaat. Wij hopen op uw inbreng!