Op zaterdag 25 maart heeft een groepje gemeenteleden van de Regenboogkerk en een vrijwilliger van de Morgenster producten ingezameld voor de Voedselbank bij Albert Heijn aan de Langestraat. Dit is inmiddels een traditie geworden in de veertigdagentijd.

Het was een goede inzameling met een mooi resultaat van bijna vier volle trolleys en ook verschillende donaties in de vorm van geld. De mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank zijn geholpen met deze producten, daarom blijven we graag de Voedselbank ondersteunen.

Andries, Daniël, Dieuwertje, Flora, Fokko, Hans, Joke, Leida, Liesbeth, Marja, Michael, Noor, Piet en Renze.

Astrid Sainsbury, coördinator winkelacties Voedselbank Gooi en Omstreken reageerde namens de Voedselbank: “Wat een prachtig resultaat afgelopen zaterdag! Er zijn 57 kratten door onze chauffeurs bij Albert Heijn opgehaald. Wat de inhoud van de collectebus is en hoeveel kratten er bij de verschillende kerken zijn opgehaald, kan ik nog niet zeggen, maar in ieder geval wel: onze HARTELIJKE DANK!!! Dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen deze inzameling mogelijk te maken, want dat zijn er heel wat geweest, en aan alle gulle gevers!